GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mayıs 2017 Salı 13:04

MHP İzmir'de yoğun kongre mesaisi: 8 günde 26 ilçe!

Genel Merkez’den gelen takvim doğrultusunda ilçe kongreleri için kolları sıvayan MHP İzmir İl Teşkilatı’nı Mayıs ayının sonunda yoğun bir program bekliyor. İl Başkanı Karataş tarihleri belli olan ilçe kongreleri için, “Kongreler geleceğimizin belirlenip teminat altına alındığı yapılardır” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Anayasa değişikliğinin tarihi halk oylamasının geride kalmasıyla siyasi partilerde hareketlilik yaşanmaya başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de Genel Merkez’in talimatı doğrultusunda İzmir’deki ilçe kongrelerine start vermeye hazırlanıyor.

Resmi süreci başlatan, delege seçimlerini tamamlayan MHP İzmir İl Teşkilatı 8 günlük yoğun programla kentteki ilçelerin büyük çoğunluğunda kongrelerini bitirmiş olacak.

8 GÜNDE 26 İLÇE TAMAMLANACAK

Listeye göre 20 Mayıs Cumartesi Günü; Çiğli, Aliağa, Karşıyaka, Bergama, Dikili, 21 Mayıs Pazar Günü; Kemalpaşa, Gaziemir, Torbalı, Buca, Menderes, 24 Mayıs Çarşamba Günü; Narlıdere, Güzelbahçe, Balçova, 25 Mayıs Perşembe; Seferihisar, 26 Mayıs Cuma; Beydağ, Kiraz, Bayındır, 27 Mayıs Cumartesi; Bayraklı, Konak, Ödemiş, 28 Mayıs Pazar; Bornova, Karabağlar, Menemen, Foça, Kınık, Tire ilçe kongreleri gerçeklemiş olacak.

4 İLÇE İÇİN İLERLEYEN GÜNLERDE TAKVİM GELECEK

Urla, Karaburun, Çeşme ve Selçuk’ta ise ilerleyen günlerde yine Ankara’dan gelecek takvim doğrultusunda ilçe kongrelerinin yapılacağı ifade edildi.

KONGRELER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR!

İşleyecek süreçle ilgili Egedesonsöz’e konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Hepimiz nerede durduğumuzu ve milletimizin bize ne kadar ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, gösterdiği hedefe doğru yürüyeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi bizim için kongreler geleceğimizin belirlenip teminat altına alındığı yapılardır. Partimize, milletimize ve devletimize hayırlı olsun” dedi.