GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ağustos 2021 Pazar 09:36

MHP, İzmir'de sahaya iniyor

Pandemide vakaların azalması ile birlikte saha çalışmalarına hız vermeye hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi'nde İzmir İl Yönetimi Eylül ayı itibari ile sahaya inme kararı aldı. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Ben bu şehirde kendimizi ifade edemediğimiz düşüncesindeyim. İnsanımı ile birlikte oturduğumuzda bizim gibi düşünüyor ancak bize oy vermiyor. Bizim beklediğimiz büyüklükte bir oy vermiyor. Kendimizi izah edersek, herkese dokunursak bu çemberi kıracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir teşkilatı pandemi sonrası vakaların azalması ile birlikte saha çalışmalarına hız vermeye hazırlanıyor.

Eylül ayı itibari ile İzmir'de ilçe yöneticilerinden belediye meclis üyelerine kadar tüm kademelerde saha çalışması yapacak olan MHP'de, çalışmalarda MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve İzmir Milletvekilleri Hasan Kalyoncu ve Tamer Osmanağaoğlu da yer alacak.

ARTIK TATİL BİTTİ
Gerçekleştirilecek saha çalışmaları hakkında bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "3 yıl önce göreve geldiğimizde tatil bitti diye başlamıştım. Eylül ayında yine tatil bitti diye çalışmaya başlayacağız. Bu kadar düzenbazlığı devlet düşmanlığın olduğu, yerli işbirlikçilerin aramızda bu kadar yoğun dolaştığı zamanda oturacak yatacak zaman olmadığını arkadaşlarımıza ifade edim, 2023-2024 seçimlerine kadar tüm izinleri kaldıracağız ve tüm arkadaşlarımız her gün bir çalışma yapma zorunda olacak. Pandemi döneminde çok yattık, bütün ekiplerimiz ile her insanımızın, MHP'li AK Partili, CHP'li tüm insanlarımızın omzuna dokunacağız. Ben bu şehirde kendimizi ifade edemediğimiz düşüncesindeyim. İnsanımı ile birlikte oturduğumuzda bizim gibi düşünüyor ancak bize oy vermiyor. Bizim beklediğimiz büyüklükte bir oy vermiyor. Kendimizi izah edersek, herkese dokunursak bu çemberi kıracağımıza inanıyoruz. Bende ömrümüzün, hizmetimin son döneminde çalışarak gitmek istiyorum. 40 yıllık çalışmanın bir farklı sonucunu ortaya çıkarmak istiyorum İzmir'de. Tüm ekibimiz ile tam saha çalışması başlatacağız Eylül ayında" diye konuştu.