GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Mart 2024 Pazar 13:40

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, mitingde konuştu: Bugün yine ilk kurşunu sen atıyorsun İzmir!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingde “İlklerin şehri İzmir... Bugün yine ilk kurşunu sen atıyorsun. Yeni bir dönem başlıyor. Bu dönem Hamza Dağ diyoruz. 30 ilçede ve tüm Türkiye'de Cumhur İttifakı adaylarına destek verin diyoruz” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingde konuşma gerçekleştirdi.

Şahin açıklamasında şunları söyledi:

İlklerin şehri İzmir... Bugün yine ilk kurşunu sen atıyorsun. Bir yandan dünya 5'ten büyüktür diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda önce ülkem ve milletim diyen Türkmen Beyi Devlet Bahçeli... Önce ülkem ve milletim, sonra partim prensibi ile gereken her dönemde milletimizin hayrında olan her türlü katkıyı koymayı şiar edinmiş MHP olarak 31 Mart Seçimleri’nin cumhuriyetimize ivme kazandıracak sınır hattı olduğunu görmekteyiz.

Bizler günü birlik siyaset peşinde değiliz. En büyük arzumuz milletimizin hak ettiği gelişmişlikleri üstüne çıkıp sorunları kökten çizebilmektir. Yerel yönetimlere çöreklenen bölücü anlayışın toplum yapımıza bir tür saldırı olduğuna inanıyoruz. Yeni bir dönem başlıyor. Bu dönem Hamza Dağ diyoruz. 30 ilçede ve tüm Türkiye'de Cumhur İttifakı adaylarına destek verin diyoruz.