GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Nisan 2017 Cumartesi 14:43

MHP İl Başkanı Karataş'tan Menderes çıkarması

MHP İl Başkanı Karataş Menderes mesaisinde Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti, mobilyacı esnafını dinledi.

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş referandum çalışmaları kapsamında Menderes ilçe programında Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Artçı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Parti teşkilatı ile birlikte Menderes ilçe programına katılan MHP İl Başkanı Necat Karataş “Ordulu hemşehrilerimizin milli meselelerimiz üzerine hassasiyetini çok iyi biliyorum. Geçmişte de birçok konuda bir araya gelip birlikte hareket etmiştik. Biz de her zaman onların yanındayız” dedi.

Karataş Menderes programı kapsamında ayrıca Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığını da ziyaret etti, esnafın dertlerini dinledi.

Karataş burada yaptığı konuşmada, “MHP’nin asıl gayesi, devletin devamlılığı ve bekasıdır. Bu fikrin ve inancın içinde de istikrar ve güven vardır. Hazırlanan yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bunu sağlamak için planlanmıştır. Ekonomik, siyasi ve sosyal istikrar bizim için her şeyden önemlidir. Esnafımızın bu beklentisi için geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da mücadele edeceğiz. Evet işte bu yüzden çok önemli” dedi.