GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Mayıs 2016 Cuma 18:04

Liseli Ömer Çağrı sonsuzluğa uğurlandı…

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Ömer Çağrı Gök için bugün Güzelyalı Mahallesi'ndeki Yeni Cami'de cenaze töreni düzenlendi.
İzmir'in Konak İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra eve dönerken, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Ömer Çağrı Gök için bugün Güzelyalı Mahallesi'ndeki Yeni Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Törene, gencin anneannesi Münire Uncu, dedesi Coşkun Uncu, annesi Senem ve babası Emre Gök, kardeşi Arda Gök, yakınları, arkadaş ve öğretmenleri katıldı. Yakınları ve arkadaşları Gök'ün tabutuna çiçek bıraktı, Türk bayrağı serdi. Cenaze aracına ise çok sevdiği Göztepe takımının bayrağı asıldı. Törende gözyaşları sel olup aktı. 10 yaşındaki Arda Gök deağabeyinin cenaze töreninde, dedesinin önünde saf tuttu. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Gök, Yelki Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. (dha)