GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Temmuz 2021 Pazar 20:55

Kuşadasıspor penaltılarla 3. Lig'e yükseldi

BAL finalinde Kuşadasıspor ile Aliağa FK finalde karşılaştı. Penaltılara giden mücadeleyi 4-2 kazanan Kuşadası ekibi adını 3. Lig'e yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kuşadasıspor, final maçında İzmir ekibi Aliağa FK ile karşılaştı. Kuşadası, Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi 4-2 kazanarak şampiyon oldu. Sezon başında profesyonel lige çıkma hedefi olan iki takımı karşılaştıran mücadelenin 40'ıncı dakikasında Kuşadası'ndan Abdullah Çınar takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasında 1-0'lik skorla gitti. İkinci yarıda ise beraberlik için atak geliştiren Aliağa FK, 55'de gelişen bir atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Özkan Yılmaz, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi.

UZATMALARA GİTTİ
Maçın normal süresi 1-1'lik skorla tamamlandı ve mücadele uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı. Penaltı atışlarına giden müadelede büyük jeyecan yaşandı. Seri penaltı atışları sonunda Kuşaadası maçı 4-2 kazanarak 3. Lig'e yükseldi. maç sonunda Kuşadasıspor'da yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. (Aydın Hedef)