GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 12:18

Kritik zirve sonrası Soyer'den açıklama... Teklifi reddetti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer arasında Parti Genel Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşme ile ilgili açıklama yapan Soyer, “Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim” dedi.

EGEDESONSÖZ – Partisi tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday gösterilmeme kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Bağımsız ya da başka bir partiden  başkan adayı olacağı iddiaları gündeme gelen Soyer ile Özel arasında yapılan görüşmede ilk detaylar ortaya çıktı. Başkan Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in davetiyle Ankara’da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim.”