GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 15:53

Konak adayı Mutlu partililerle buluştu: İzmir’in kalbinde tarih yazacağız!

CHP Konak İlçe binası önünde partililerle bir araya gelen Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu “İzmir’in kalbi Konakta hep birlikte tarih yazacağız. Çok büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Meterhan UD/EGEDESONSÖZ – Yakın zamanda CHP Parti Meclisi tarafından CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu için CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene CHP Konak İlçe Başkanı Ozan İlgazi, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, Konak Kent Konseyi üyeleri, Konak Belediyesi’nde örgütlü sendikaların yöneticileri ve çok sayıda partili karşıladı. Mutlu’nun gelişi sırasında meşaleler yakıldı.

İlk olarak açıklama yapan İlçe Başkanı İlgazi biraradalık mesajı verdi. Amaçlarının daha fazla meclis üyesiyle birlikte Konak’ta yeniden iktidar olmak istediklerini belirten İlgazi “Yerel seçimlerde Türkiye’ye örnek olma adına hep beraber yola çıktık. Nilüfer başkanımla birlikte inşallah bayrağı zirveye dikeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. Konak ilçe örgütümüzle birlikte her beraber omuz omuza yürüyoruz” dedi.

Yepyeni bir yolculuğa çıktıklarını dile getiren Belediye Başkan Adayı Mutlu da “İzmir’in kalbi Konakta hep birlikte tarih yazacağız. Çok büyük başarılara imza atacağız. Türkiye’ye örnek bir belediyecilik nasıl olacak hep birlikte göstereceğiz. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İzmir’i kadınlarla, gençlerle, hep beraber başarıya taşıyacağız.” dedi.

Mutlu şunları söyledi:

“Beni bu onurlu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, çok değerli MYK Parti Meclisi üyelerime, il ve ilçe yöneticilerime teşekkür ediyorum. Onları, sizlerle beraber mahcup etmeyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ın öncülüğünde İzmir’de 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız. Hizmetleri ve emekleri için Sevgili Başkanım Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Sizlere hep birlikte çok çalışmayı vaat ediyorum. Daha güçlü daha güzel bir Konak için omuz omuza çalışacağız”