GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Haziran 2016 Cumartesi 12:30

Kızılay Kupası'nda zafer Bornova'nın!

Kemalpaşa şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Bahar Kupası Halısaha Turnuvası şirket ve STK'ların büyük ilgisine sahne olurken, zafere Bornova Kızılay Şubesi uzandı.

Kızılay Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası adıyla Türk Kızılayı Derneği Kemalpaşa Şubesinin 23 Nisan 2016 – 2 Haziran 2016 tarihleri arasında Ulucak Spor Tesisleri Mert Cafe Halı Saha'da organize ettiği turnuva geleneksel hale dönüşen bahar döneminde yapıldı. Turnuvaya 1.000,00 TL’lik katılım bedeli ile katılan firma veya STK’lar 18 – 55 yaş sınırı aralığındaki 12 kişilik oyuncu kadroları ile mücadele etti.

Bu yılki turnuvada şirketler ve Sivil Toplum Kuruluşları'nın oluşturduğu 3 grupta tam 14 takım mücadele etti. Turnuvada 52 tane grup maçı 8 tanede eleme maçı olmak üzere 60 maç oynandı. Gerek katılımcı takımlar gerekse de maçları izlemeye gelen seyircilere futbol zevkini doyasıya yaşadı. Turnuvaya, Anıllar Gıda, Aras İnşaat, Efe Endüstri, Krea Makine, Ömeroğlu Tarım, Özen İş Mermer, Pms, Tahtacı Kültür Derneği Çınar Şubesi, Sporium Kemalpaşa, Yaşarkent İnşaat, Kızılay Bornova Şubesi, Kızılay Karşıyaka Şubesi, Kızılay Konak Şubesi, Kızılay Kemalpaşa Şubesi takımları katıldı.

Turnuvadan elde edilen gelir ile Ramazan ayında ve tüm yıl boyunca alınacak erzaklar Kemalpaşa İlçesi'nde yaşayan muhtaç kişilere dağıtılacak.

Turnuvanın bu yılki finale çıkan takımları Kızılay Bornova ile Kızılay Konak oldu. Normal süresi 4-4 berabere biten maçta seri penaltı atışlarına geçildi ve Kızılay Bornova takımı maç sonunda 12-11 galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu. Kızılay Bornova Şubesi şampiyonluk sonrası kupayı Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan’ın elinden aldı.

Maç sona erdikten sonra ödül törenine geçildi. Ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra Şube Başkanı Cevdet Çimi açılış konuşmasını yaptıktan sonra, ödül dağıtımına geçildi.