GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Haziran 2017 Cuma 09:04

Kırkoluk Projesi için çalışmalar başladı

Ödemiş’in en çok tercih edilen dinlenme alanlarından biri olan Kırkoluk Projesi’nin uygulanacağı alanda çalışmalar başladı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve teknik ekip proje alanındaki çalışmaları inceledi.

Temiz ve serin havasıyla Ödemişliler kadar çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların tercih ettiği Bozdağ Kırkoluk mevkii için hazırlanan proje uygulanmaya başladı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve teknik ekip proje çalışmaları incelemek üzere proje alanında gitti. Bozdağ-Salihli yolu üzerinde bulunan  6 bin metrekare alanda uygulanan projenin ilk etapta istinat duvarları yapıldı. Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, zeminin dolgu çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak.

Yeni projeye göre Kırkoluk çeşmesinin yeri değiştirilerek, etrafında dinlenme alanları, mescit,  sergi alanları ve otoparkın bulunduğu bir mesire alanı hazırlanacak. Ziyaretçilerin rahat ve güvenli bir alanda alışveriş yapması, pazarcı esnafın düzenli bir ortamda sergi açması amacıyla uygulanan Kırkoluk Projesi’nin Kasım ayında tamamlanması planlanıyor.