GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Mart 2016 Çarşamba 11:51

Kiraz Belediyesi'nden online hamle

Bir süredir yapım aşamasında olan Kiraz Belediyesine ait kiraz.bel.tr adresi tekrar ve yenilenmiş olarak yayına girdi.
Bir süredir yapım aşamasında olan Kiraz Belediyesi resmi internet sitesi yenilenmiş yüzü ile ve vatandaşların hızlı ve etkin bilgi erişimine açık bir biçimde yayın hayatına başladı.

Kiraz Belediyesi internet sitesi üzerinde tüm kurumsal verilere erişim imkanı sunan belediye teknik birimi; aynı zamanda da etkinlik ve projeler ile alakalı olarak anlık bir biçimde bilgi sahibi olabiliyorlar. Aynı zamanda Kiraz Belediyesi’nin resmi yayın organı Kiraz Vakti Gazetesi’ne erişim imkanı sunan internet sitesinde, vatandaşlar ile Kiraz Belediyesi arasında iletişim kolaylığı sağlaması açısından kullanışlı web formlar da hizmete sunulmuş.

SOSYAL MEDYADA KİRAZ BELEDİYESİ
Sadece internet sitesinde değil, sosyal ağlarda da etkinliğini arttırmayı hedefleyen ve bu bağlamda vatandaşlar ile daha güçlü iletişim kurabilmeyi amaçlayan Kiraz Belediyesi, yeni açtığı Instagram hesabı ile birlikte vatandaşa bir adım daha yaklaşmış oldu. Mevcut olan Instagram ve Facebook hesaplarının dışında aynı zamanda bir Youtube kanalı da bulunan Kiraz Belediyesi; gerek dijital medya, gerekse görsel ve yazılı medya üzerindeki etkinliğini günbe gün arttırıyor.