GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Şubat 2022 Perşembe 21:47

Kıran kırana seçim... KSK Divan Kurulu Başkanı Karakaplan!

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Genel Kurulu'nda büyük heyecan yaşandı. Semih Türetken'in listesiyle yarışan Atakan Karakaplan, 4 oy farkla (85-81) seçimin galibi oldu

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Spor Kulübü'nün Divan kurulu başkanı ve yönetimi, dün Zübeyde Hanım Nikahevi'nde gerçekleştirilen genel kurulla belli oldu. Karşıyaka'nın eski basketbolcusu ve antrenörü Atakan Karakaplan, rakibi Semih Türetken'le yarıştı. Çok çekişmeli geçen seçimde, Divan üyelerinden 85 oy alan Karakaplan, 81 oy toplayan Türetken'i geride bırakarak KSK'nin yeni Divan Kurulu Başkanı seçildi.

KARAKAPLAN: KULÜBÜN DEĞERİNİ YÜKSELTMELİYİZ
Başkan adayları Atakan Karakaplan ve Semih Türetken, salonu dolduran üyelere kısa birer konuşma yaparak, hedeflerini anlattı. Karakaplan, KSK'nin maddi ve manevi değerini yükseltmeye yönelik girişimlerde bulunacağını, futbol takımının taraftarlarının da basketbol takımının taraftarları gibi Türkiye'de yeri olan bir taraftar haline getirmek için eğitim çalışmaları yapmayı öngördüklerini söyledi. Karakaplan, Karşıyaka Müzesi için bina sözü de verdi, üye kayıtlarının gözden geçirileceğini, reel hale getirileceğini söyledi. Semih Türetken de Karşıyaka Spor Kulübü'nün şu andaki mali yapısının güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İŞTE YENİ DİVAN KURULU ÜYELERİ
Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Oyların 85'ini alan Atakan Karakaplan, Divan Kurulu Başkanı olurken, Semih Türetken ise 81 oyla başkanlığı kılpayı kaçırdı. Atakan Karakaplan'ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
Semra Aksu, Hüseyin Hamamcı, Celal Ergin, Müjdat Uyar, Mustafa Karluk, Hakan Düzdemir, Kaan Akacun, Tevfik Çelti, Ekrem Güçsav, Osman Avcı ve Mustafa Başman.