GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Aralık 2016 Cuma 16:16

Kınık Belediyesi şehitler için lokma döktürdü

Kınık Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Beşiktaş’ta yapılan terör saldırısında şehit olan polis memurları ve diğer şehitler için lokma hayrı düzenledi. Hayra Kınık’ın önde gelenleri katıldı.

EGEDESONSÖZ-Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, İstanbul'daki terör saldırısının ardından şehit olan polis memurlar ve diğer şehitler için lokma döktürdü. Kınık Belediye Sarayı altında düzenlenen lokma hayrına Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Kınık Garnizon Komutanı Yusuf Gezer, Kınık Emniyet Müdürü  Ahmet Ordu, Ak Parti  Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ile vatandaşlar katıldı.

Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer yaptığı açıklamada, “Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek,  bir ulusun kaderini değiştiren, vatanı, istiklali, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğu, aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır bugün onların anısına lokma hayrı düzenledik Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız bugün yaptığımız duaları onlara hediye ediyoruz” dedi.