GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Şubat 2018 Salı 17:30

Kılıçdaroğlu'nun o tepkisi İzmir’e sıçradı: Esaret altında...

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, Mısıroğlu çıkışını yaptığı grup toplantısında bulunan Narlıdere İlçe Başkanı Fırat, “Bir Türk vatandaşının ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diye bir sözü kullanması hiç doğru değil. Bu söylem ne demek? Bunlar esaret altında yaşamaya alışmışlar galiba” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve ilçe örgütü Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde ameliyat olması sebebiyle ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletmek için Başkent’in yolunu tutan İzmir heyeti ayrıca bir dizi temasta da bulundu.

İzmir Milletvekili Ali Yiğit’in eşlik ettiği Narlıdere ekibi genel merkez, genel başkan yardımcıları ve Anıtkabir’i de ziyaret etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, grup toplantısında geçmiş yıllarda Kurtuluş Savaşı için 'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen Kadir Mısıroğlu’nun tedavi gördüğü hastanede devlet yetkilileri tarafından ziyaret edilmesini eleştirdi.

O SÖZLER SONRASINDA İZMİR MARŞI SÖYLENDİ
CHP Lideri’nin, “Kadir Mısıroğlu diye bir soytarı var. Bu öyle bir soytarı ki keşke Yunan galip gelseydi diyor. Bu soytarıya önce sarayın kapısını açtılar başköşeye oturttular. Yetmedi, hastalandı sözde, Erdoğan onu ziyarete gitti. Arkasından meclis başkanı da ziyarete gitti. Çok açık soruyorum, Sevgili Recep Bey sen Kadir Mısıroğlu’nun görüşlerini paylaşıyor musun?” sözleri sonrasında salonda hep bir ağızdan İzmir Marşı söylendi.BUNLAR ESARET ALTINDA YAŞAMAYA ALIŞMIŞLAR GALİBA!
Ankara programı hakkında değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Şahin Fırat, “Bu topraklar üzerinde yaşayan bir Türk vatandaşının ‘keşke Yunan galip gelseydi’ diye bir sözü kullanması hiç doğru değil. Bu vatan sevgisine yakışmıyor. Bunlar esaret altında yaşamaya alışmışlar galiba. Sayın genel başkanımız da bu konuya değindi. Bu söylem ne demek? Genel başkanımız taraf olmuş bir zihniyeti cumhurbaşkanı ve meclis başkanının ziyaret etmesinin doğru olmadığını belirtti. Biz de genel başkanımıza katılıyoruz” dedi.

Örgüt İzmir'e dönüş için yola çıkarken Narlıdere Belediye Başkanı Batur’un Ankara’da kaldığı ve görüşmeler yapacağı öğrenildi.