GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Ocak 2017 Salı 15:23

Kılıçdaroğlu’ndan Anadolu Ajansı’na ‘İzmir’ tepkisi!

Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Anadolu Ajansının geçtiğimiz günlerde otoyol ve boğaz köprü ücretlerine gelen zam ile İzmir'de Büyükşehir'in ulaşıma yaptığı zamla ilgili haberlerinin manşetlerini karşılaştırarak ajansa tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Anadolu Ajansının geçtiğimiz günlerde otoyol ve boğaz köprü ücretlerine gelen zam ile İzmir'de Büyükşehir'in ulaşıma yaptığı zamla ilgili haberlerinin manşetlerini karşılaştırarak ajansa tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı'nı sert bir dille eleştiren Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Anadolu Ajansı şöyle diyor köprü ücretleri güncellendi. Zam yapıldı demiyor. AA Genel Müdürü'ne soruyorum sen devletin ajansının genel müdürü müsün iktidarın kölesi misin? Senin paranı ben veriyorum. Oturup adam gibi haber yapacaksın."

AA GENEL MÜDÜRÜ SEN İKTİDARIN KÖLESİ MİSİN?
Anadolu Ajansı şöyle diyor köprü ücretleri güncellendi. Zam yapıldı demiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs ücretlerine zam yapmış. AA nasıl veriyor: İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs ücretlerine zam yaptı. Bunun adı Anadolu Ajansı. Dedim ya devlette liyakati çökertirsen bu tür saçmalıklar olur. AA Genel Müdürü'ne soruyorum sen devletin ajansının genel müdürü müsün iktidarın kölesi misin? Senin paranı ben veriyorum. Oturup adam gibi haber yapacaksın." (Hürriyet)