GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Aralık 2021 Cumartesi 17:22

Kılıçdaroğlu ile SODEMESEN zirvesi!

SODEMSEN yönetim kurulu üyeleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Soyer toplantı ile ilgili "Adil, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışımızı nasıl daha ileriye götüreceğimizi konuştuk.” İfadelerini kullandı." dedi.

EGEDESONSÖZ- Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve SODEMSEN Genel Başkanı Tunç Soyer toplantı ile ilgili sosyal medya hesaplarından bilgilendirme yaptı.

Soyer toplantı ile ilgili olarak paylaşında “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, Genel Başk. Yrd. Sn. Seyit Torun, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği ve SODEMSEN Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Adil, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışımızı nasıl daha ileriye götüreceğimizi konuştuk.” İfadelerini kullandı.