GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Ocak 2016 Pazartesi 12:01

Kemalpaşalı Kaan'dan tam isabet!

Kemalpaşa Belediyesi Etüd Merkezi ile hazırlandığı TEOG Sınavı'nda soruların tamamını doğru cevaplayan 14 yaşındaki Kaan Hepdurak, zor bir başarıya imza attı.

Etüd Merkezi öğretmenlerinin desteğini alarak düzenli ve sistemli şekilde TEOG sınavlarına hazırlanan Kaan'ın bu başarısı, hem ailesini hem de Kemalpaşalıları sevindirdi.

Halen Merkez Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitimini sürdüren Kaan'ı, babası ve öğretmeniyle birlikte misafir eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, başarısından dolayı minik öğrenciyi kutladı. Sistemli çalışmanını önemine vurgu yapan Başkan Uğurlu, “Etüd Merkezimizin desteğini alan ve derslerini de sıkı şekilde çalışan Kaan'ın bu başarısı hepimizi mutlu etti. Diliyoruz ki,  onunu bu başarısı diğer öğrenci kardeşlerimize de örnek olur. Kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz” diye konuştu.

BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Görüşmenin ardından Başkan Uğurlu, başarısından ötürü minik öğrenciye bilgisayar hediye ederken; Kaan ise gelecekte Fen Bilimleri alalında çalışan bir bilim insanı olmak istediğini söyledi.