GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ekim 2016 Cumartesi 20:58

Kaya’dan Kılıçdaroğlu'na Twitter salvosu: İyi ki İzmir’i size bırakmadık…

CHP Lideri’nin, “Yıldırım’a ‘İzmir'i bırakın, stat yapmayı da bırakın!’ 'Kim yapacak' diye sorduğunda, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak' diyeceğim...” sözlerine yanıt veren Kaya, ‘İyi ki bırakmadık’ ifadesiyle hükümet tarafından kente yapılan projeleri sıraladı ve Göztepe Stadı için net konuştu

EGEDESONSÖZ – İzmir’deki stat tartışması Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na AK Parti cephesinden yapılan ‘davayı geri çek’ çağrısıyla tavan yaparken, art arda gelen açıklamaların akabininde kenti ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da topa girdi!

Bornova’da Büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından yapılan Doğanlar Stadı’nın resmi açılışına katılan CHP Genel Başkanı, “Sayın Başbakan Binali Yıldırım'la ilk görüşmede söyleyeceğim. Allah aşkına İzmir'i bırakın, stat yapmayı da bırakın! 'Kim yapacak' diye sorduğunda 'İzmir Büyükşehir belediyesi yapacak. Hem de senin bütçen azalmayacak' diyeceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu’na AK Parti’den henüz kentte temaslarını sürdürürken yanıt geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya Twitter’dan attığı seri mesajlarla ‘İyi ki bırakmadık’ ifadesiyle hükümet tarafından kente yapılan projeleri sıraladı ve Göztepe Stadı için de net konuştu.

İŞTE O MESAJLAR
İzmir'in Milletvekili olan Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'de yaptığı açıklamalarla kentten bihaber olduğunu yine ortaya koymuş…

Sn.Kılıçdaroğlu, Sn.Başbakanımıza; "İzmir'i bırakın" diyecekmiş. İyi bilinmelidir ki, biz ne İzmir'i, ne de projelerimizin peşini bırakmayız!

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; İzmir trafiğine can suyu olan Konak Tüneli'nden 5 milyon araç geçti.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; İZBAN yıllık 100 milyon yolcu sayısına yaklaştı.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; Çevre Yolu'ndan milyonlarca araç geçti.

İyi ki bugüne kadar İzmir'i size bırakmadık; Adnan Menderes Havalimanı Türkiye'ye örnek oldu.

İzmir'in Başbakanı İzmir'i asla bırakmaz, daha nice projeler ve eserlerle tarihe damga vurmaya devam eder.

Ayrıca Sn.Kocaoğlu daha iki gün önce Ankara'da Başbakanımız tarafından kabul edildi. İzmir'in projeleri için kendisine destek sözü verildi.

Ayrıca Sn.Kocaoğlu daha iki gün önce Ankara'da Başbakanımız tarafından kabul edildi. İzmir'in projeleri için kendisine destek sözü verildi.

Sn.Kılıçdaroğlu, İzmir'in problemlerini bırakın da biz İzmirliler tartışalım. Siz kısa bir tatil için geldiğiniz şehrimizin keyfini çıkartın..

Yok efendim, İzmir'deki metroyu olduğu gibi stadyumları da İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacakmış. Peki, o zaman bu davalar neden açıldı?

Bir Göztepe taraftarı olarak, camiamızın genel beklentisini iyi biliyorum. Her Göztepelinin hayali, stadyumun Güzelyalı'ya yapılmasıdır.

Kimse semtin ruhundan kopuk bir stadyum istemiyor. Tekeli'ye stadyum değil, ancak altyapı-antrenman tesisleri olur. Onu da biz tahsis ederiz.

Biz ne diyoruz, gölge etmeyin başka ihsan istemez! Ciddi meseleleri sulandırma gayretinizden, İzmirliyi oyalama taktiğinizden artık vazgeçin

İzmirliyim, Göztepeliyim. Kim ne derse desin, isteyen istediği kadar engellemeye çalışsın, Göztepe'nin stadyumu Güzelyalı'ya yapılacak.