GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
20 Ağustos 2024 Salı 13:29

Karşıyaka'nın başkanı Ergüllü’den ‘Ali Koç’ açıklaması: Keşke sponsor olsa!

Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeşil kırmızılı basketbol takımına sponsor olacağı iddialarıyla ilgili olarak, “Böyle bir iddia uzun süredir konuşuluyor. İstanbullu güçlü bir ismin Karşıyaka basketbol takımına destek vermesi, bize artı değer katar. Keşke olsa” ifadelerini kullandı.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, 26 yıl boyunca “Pınar Karşıyaka” adıyla basketbol liginde ve Avrupa’da mücadele eden Karşıyaka’nın basketbol takımına sponsor olacağı iddiası, camiayı heyecanlandırdı. Pınar’ın sponsorluktan çekilmesinden sonra yeni bir sponsor arayışına giren Karşıyaka’nın Ali Koç ile temaslarının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

ALİ KOÇ’UN SAĞ KOLU SERTAÇ KOMŞUOĞLU YAKIN DOSTUMUZ
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, “Ali Koç Karşıyaka’nın basketboluna sponsor mu oluyor?” sorusuna, “Nasip” yanıtını verdi. Ali Koç’un sağ kolu olarak bilinen, Fenerbahçe Yönetiminde İcra kurulu üyesi olarak görev yapan Sertaç Komşuoğlu ile yakın dostlukları olduğunu belirten Başkan Ergüllü, şunları söyledi:

“Sertaç Bey’le geçtiğimiz günlerde bir araya geldik, bize Fenerbahçe forması hediye etti. İyi ilişkilerimiz var kendisiyle ve Fenerbahçe kulübüyle de... Sayın Ali Koç ile Futbol Federasyonu seçimleri öncesi fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah böyle bir şey olsa da Karşıyaka olarak yepyeni bir sayfa açsak... İstanbul’un güçlü bir isminin Karşıyaka’ya destek vermesi, bize artı değer katar. Biz de onur duyarız. Önümüzdeki süreçte masaya oturup ayrıntıları konuşacağımızı ümit ediyorum.”

BU KONU, GÖZTEPE MAÇINDAN SONRA ORTAYA ÇIKMIŞ DEĞİL
Fenerbahçe’nin Göztepe ile oynadığı maçta saha kenarında yapılan saldırı sonucu yere düşen Ali Koç’un, Göztepe’den intikam almak amacıyla Karşıyaka’ya sponsor olacağı iddialarını da değerlendiren İlker Ergüllü, şu açıklamayı yaptı:

“Sosyal medyada, Karşıyaka camiasında Sayın Ali Koç’un Karşıyaka’ya sponsor olacağı iddiaları uzun zamandır gündemde. O maçtan çok önce konuşulmaya başlandığını ifade etmek isterim.”