GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ocak 2024 Perşembe 18:46

Karşılıklı ilk mesajlar... İzmir siyasetinde fair-play rüzgarı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ’ı ilan etti. Dağ’ın adaylığının açıklanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dağ’a tebriklerini iletti. Soyer’in mesajının ardından Dağ ise Soyer’e teşekkür etti.

EGEDESONSÖZ – Yerel seçim hazırlıkları sürerken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin İzmir adayını açıkladı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu.

SOYER: DAĞ’IN ADAYLIĞINI TEBRİK EDİYORUM
Dağ’ın adaylığının açıklanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bir mesaj yayımladı. Başkan Soyer, Dağ’ın adaylığını tebrik ederek, “İzmir’de temas halinde çalıştığımız Adalet ve Kalkınma Partisi eski milletvekili Sayın Hamza Dağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

DAĞ: TUNÇ SOYER BEYEFENDİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Soyer’in iyi dileklerini iletmesinin ardından Dağ da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Soyer’in dilekleri için teşekkür eden Dağ, “Sayın Tunç Soyer Beyefendi’ye güzel dilek ve temennileri için teşekkür ediyor, İzmir için güzel bir seçim dönemi olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.