GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Eylül 2016 Pazartesi 22:00

Karakolda biten kavga: Zabıtayla CHP’li yöneticiler karşı karşıya!

Alsancak’taki bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri ruhsatsız yeri mühürlemek isteyince gerginlik çıktı. Kavgaya aileye ait yerin kapatılmasına karşı çıkan CHP YDK Üyesi Mahir Polat ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ulaş Polat da karıştı. Zabıtalar karakola giderek şikayetçi oldu.

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ –  Konak Belediyesi Zabıta ekiplerinin bir ihbarı değerlendirmeleri üzerine yaptıkları uygulama sonucu çıkan kavga karakolda bitti!

Ekipler ihbar sonucu Alsancak 1471 sokakta bir oto yıkama/otopark tesisinin evraklarını incelemeye gitti. Kaçak olduğu tespit edilen işyerinde zabıta ekiplerinin evrakları istemesi üzerine tartışma çıktı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat ve kardeşi İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ulaş Polat da aileye ait işyerinde zabıtanın uygulamasına karşı çıktı. Tartışma uzayınca Alsancak Zabıta Amiri Gürbüz Özgenalp de olay yerine geldi. Zabıta ekipleri ruhsatsız mekanı mühürlemek isteyince tartışma kavgaya dönüştü. Ekipler ve işyerinin sahibi aile üyeleriyle çalışanları tekme tokat birbirlerine girdi.

Kavga takviye ekiplerin olay yerine gelmesiyle sonlandı ve işyeri mühürlendi ancak zabıta ekipleri olayı karakola taşıdı.

Kavgada yara alan zabıtalar saldırıya uğradıklarını söyleyerek karakola gidip görev başındaki memuru engelleme, hakaret ve darp suçlarının işlendiğini savunup şikayetçi oldu.