GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Ocak 2016 Perşembe 11:03

Karabağlar’ın filosu büyüdü

Karabağlar Belediyesi, ilçeye kaliteli hizmet verebilmek için araç filosunu 7 araç daha ilave ederek güçlendirdi. Başkan Selvitopu, bu yıl içinde başka hizmet araçları da alacaklarını ifade ederek, “Karabağlar’ın araç parkını hem gençleştirmiş hem de daha güçlendirmiş olacağız” dedi.

Karabağlar Belediyesi Gediz şantiyesinde düzenlenen araç filosu tanıtımına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. Alınan 7 araçtan, mini iş makinası-kazıcı ve çift kabin asfalt yama kamyonu Fen İşleri Müdürlüğü'ne, arazöz, mini kazıcı(ekskavatör) ve çalı, dal gibi atık toplama kamyonu Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne, ambulans ve engelli taşıma aracı ise Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne verilecek.

Araç filomuzu gençleştirip, güçlendiriyoruz
Alınan araçları inceleyen ve bu konuda bilgiler alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bu yıl içinde başka hizmet araçları daha alarak araç filosunu gençleştirip, güçlendireceklerini söyledi.

Göreve başladıkları dönemde mali anlamda sıkıntı yaşadıklarını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Yaklaşık 2 yıl içinde mali durumumuzda epey düzelme oldu. Belediyemiz daha istikrarlı bir yapıya kavuştu. Belediye hizmetlerinizin düzgün olması için araç parkınızın da  güçlü olması gerekir. Yeni araçlar alınmasına yönelik çalışmalarımız oldu ve geçtiğimiz yıl 7 araç satın aldık. Ambulans, engelli taşıma aracı, arazöz,2 küçük iş makinası kazıcı, 3 tane de Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullanacağı kamyon aldık. Bom alımını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Belediye ekiplerimiz, Karabağlar halkına bu araçlarla hizmet edecek ve yeni araçlarla hizmet daha sağlıklı olmuş olacak. Alınan araçlar Karabağlar halkı için hayırlı olsun” diye konuştu.