GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Kasım 2023 Perşembe 12:52

Karabağlar canisi için gözler kararda!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Davut Yiğitsoy (38) dini nikâhla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp annesi Aysel Genç'i (62) öldürmüştü. İzmir 15'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3’ncü celsesinde karar açıklanacak.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ – Karabağlar’da birlikte yaşadığı eşinin annesi Aysel Genç'i katleden, Seher Genç'i ise yaralayan Davut Yiğitsoy hakkında, İzmir 15'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

'Kadına karşı canavarca hisle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'Öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis, 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan 15 yıldan az olmamak üzere hapis, 'Eziyet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti. 13 Kasım’da davanın 4’ncü celsesi gerçekleştirilecek. Duruşmada tutuklu yargılanan Yiğitsoy hakkında verilen ceza belli olacak.

NE OLMUŞTU?
Olay, 13 Mart'ta saat 20.00 sıralarında, Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9593 Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, uyuşturucu kullanan ve kıskanç tavırlar sergileyen Davut Yiğitsoy ile dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç, son dönem sıklıkla tartıştı. Davut Yiğitsoy, Genç'e zorla uyuşturucu kullandırdı. 

Olay günü ise; kahve kutusu içinde uyuşturucu kırıntısı bulan Seher Genç, akşam eve gelen Yiğitsoy'a, durumun hesabını sorunca ikili arasında tartışma çıktı.

Seher Genç, misafir olarak yanında olan annesi Aysel Genç ile evi terk etmek amacıyla valizini toplayıp dışarı çıktı. Anne ve kızı, taksi beklerken, yanlarına gelen Davut Yiğitsoy, Seher Genç'i 7 ayrı yerinden yaralayıp, aynı tabancayla Aysel Genç'i öldürüp kaçtı.