GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2021 Perşembe 20:18

Karabağlar Meclisi'nde tasarruf kararı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanlığı tasarruf genelgesini dikkate alacaklarını, genelge kapsamında faaliyetlerde bulunacaklarını bildirdi

EGEDESONSÖZ - Karabağlar Belediyesi Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, AK Parti Yerel  Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emre Külekçi ve  MHP Karabağlar İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Çelik de katıldı. Başkan Selvitopu, Cumhurbaşkanlığı tasarruf genelgesini dikkate alacaklarını, genelge kapsamında çeşitli faaliyetleri gerçekleştireceklerini ifade etti.

KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Normalleşme süreciyle faaliyetlerimiz hızlanacak; ama Cumhurbaşkanlığı genelgesini dikkate alarak faaliyet yapacağız” dedi. Başkan Selvitopu, başta  kültürel faaliyetler olmak üzere tüm çalışmaları  hızlandıracaklarını söyledi. Selvitopu, Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Önlemleri Genelgesine de değindi. Selvitopu, “Sayısız kültürel faaliyetimiz var. Kavacık Festivali söz konusu. Başka etkinliklerimiz de olacak. Ama Cumhurbaşkanlığı genelgesi var. O genelgeye de uyarak faaliyetlerimizi yürütmeye çalışacağız” diye konuştu.

Bu arada, mecliste CHP Meclis Üyesi Murat Baran Uygun, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Meclisin dilek ve temenniler bölümünde de 2 Temmuz 1993’te yaşanan Sivas Katliamı kınandı.