GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2021 Perşembe 18:32

Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yıldır: Kat artışı iddiaları art niyetli!

Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Uzundere'de İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri alana TOKİ tarafından yapılmak istenen konutlarla ilgili Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun kat artışı istediği iddialarının art niyetli olduğunu söyledi.

Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Uzundere'de İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri alana TOKİ tarafından yapılmak istenen konutlarla ilgili Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun kat artışı istediği iddialarının art niyetli olduğunu söyledi. Yıldır, Başkan Selvitopu'nun üniversite yerleşkesinin sınırlarına ilişkin görüşlerini paylaştığını vurguladı. 

Başkan Selvitopu'nun konuyla ilgili AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Alper Güldalı ve AK Parti Grup Sözcüsü Fırat Eroğlu'yla yaptığı toplantıda kendisinin de yer aldığına dikkat çeken Yıldır, şu görüşlere yer verdi: 
“Belediye başkanımızın üniversite yerleşkesinin sınırları ile ilgili önerisinin kat adedinin arttırılması gibi yansıtılması en iyi olasılıkla kötü niyettir. Konu uzun zamandır kamuya mal olmuştur. O günkü buluşmada da yerleşkenin sınırları yani büyüklüğü konusu ele alınmıştır. Başkanımız ta başından bugüne kadar soruna çözüm oluşturmak yönünde çaba göstermiştir ve göstermektedir. Kaldı ki başkanımızın yerleşkenin sınırlarına dair önerisi yeni bir öneri değildir. Bugün konunun yeniden ısıtılarak servis edilmesi art niyetlidir. Saygılarımla.”