GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Mart 2016 Salı 14:49

Kampüste arbede: 8 öğrenciye gözaltı

DEÜ’de Öğrenci Kollektifleri üyesi bir grup, Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıyı protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Bu sırada, Cumhurbaşkanı ve hükümet aleyhinde slogan attıkları ileri sürülen gruba polis müdahale etti, 8 öğrenci gözaltına alındı.

İzmir’in Buca İlçesi'ndeki Dokuz Eylül Üniversitesi'nde, Öğrenci Kollektifleri üyesi bir grup, Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıyı protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Bu sırada, Cumhurbaşkanı ve hükümet aleyhinde slogan attıkları ileri sürülen gruba polis müdahale etti, 8 öğrenci gözaltına alındı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuzçeşmeler Yerleşkesi'nde toplanan Öğrenci Kollektifleri üyesi bir grup, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Bu sırada gruptakiler iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet aleyhinde sloganlar attı, istifaya davet etti. Çevrede önlem alan polis, gruba müdahale etti. Çıkan arbedede 8 öğrenci gözaltına alındı. Öğrenciler, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. (dha)