GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Kasım 2023 Perşembe 14:09

Kaf-Kaf'ta Arslan imzaya yakın!

Karşıyaka üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından Ersin Aka ile yolları ayırmıştı. Yeni teknik direktör arayışında olan yeşil kırmızılı ekip Cihat Arslan ile prensipte anlaştığı öğrenildi

EGEDESONSÖZ - TFF 3. Lig 2.Grupta yer alan İzmir ekibi üst üste gelen puan kayıplarının ardından liderlik koltuğundan düştü. Anadolu Üniversitesi maçında alınan 3-2’lik mağlubiyetten sonra teknik patron Ersin Aka yönetime istifasını sundu.

İzmir ekibi bu sezon yaptığı flaş transferlerle mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. Son haftalarda alınan mağlubiyetlerden sonra yönetim kötü gidişatı durdurabilmek için hoca değişikliğine karar verdi.

Hoca arayışlarını sürdüren Karşıyaka Spor Kulubü'nün tecrübeli teknik adam Cihat Arslan’la önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Cihat Arslan, yönetimin listesindeki ilk adaydı. 

Kırmızı yeşilli ekip son 3 maçta yalnızca 1 puan toplayabildi. Karşıyaka 16 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.

Cihat Arslan kimdir?
Cihat Arslan 9 Şubat 1970’de Balıkesir’de dünyaya geldi. 1988-1990 yılları arasında dönemim 2’inci lig ekiplerinden Ayvalıkgücü takımında futbol kariyerine başladı. Daha sonra sırasıyla Karşıyaka, Galatasaray’da ve Anadolunun bir çok takımında forma giydi. 2008 yılında teknik adamlık kariyerine başlayan Cihat Arslan Kasımpaşa, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Başakşehir, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Akhisarspor, Adanaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak Kuzey Makedonya ekibi KF Şkupi’de görev yapmıştı.