GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
16 Şubat 2016 Salı 14:33

KUUP.com küresel marka olma yolunda

2014 yazında kurulduğu günden bu yana özel tasarım tişört satışına odaklanan KUUP.com, 2016 yılına küresel bir marka olma hedefiyle adım atıyor.

Reklamcılık sektöründe tecrübeli iki profesyonel tarafından kurulan Kuup.com, özgün tasarım ve kaliteli ürün parolasıyla yola çıkan bir girişim.

Peki KUUP tam olarak ne yapıyor?
Sıra dışı bir varoluş sergileyen KUUP, tasarım açılarını her zaman geniş tutmak gerektiğine inanıyor ve bu anlamda yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 9 farklı tasarımcı ile çalışıyor. Keşfetmeye meraklı tasarımcılara, fikirlerini paylaşmak isteyen takipçilerine, hali hazırda hitap ettiği müşterilerine ofislerinin kapısı açık.

Estetik onlar için çok önemli. Dolayısıyla KUUP,  ürünlerini düşünürken estetikten ödün vermiyor. Her ürünün bir özgünlüğü, bir dünyası olması gerektiğine inanıyor. Sadece kumaş görüntüsü, kesim farklılığı ile değil, üzerinde taşıdığı her çizgide bir estetik arayışı söz konusu. giyinmekten zevk alacakları tişörtler tasarlıyorlar.

%100 pamuktan dokunmuş tişörtlerin dokusunu, rahatlığını, gramajını titizlikle belirleyip, özel bir kalıp yaratmış. Öyle bir kalıpki üstünüzde var mı yok mu anlamıyorsunuz! Giyildiğinde bedeninizle uyumlu, size özgür kılan bir yapıya sahip.

Tişört giymeyi çok seviyor ve rahatlığın ayrıcalığını yaşamak isteyen herkesle bu tutkuyu paylaşmak istiyorlar.

KUUP, tişört tasarımlarında olduğu gibi ambalaj ve etiketlerinde de sıra dışı olma konusunda iddialı. Her detayında yaratıcılıkla harmanlanmış bir sunumları var.  Tişörtlerini offline müşterilerine sunmak ve online müşterilerine kargolamak için kullandıkları kuupkapsüllerin, sonrasında kumbara olarak kullanılabilmesi, dekoratif özelliği ile adeta müşterilerine ikinci bir armağan.

Dünyanın her köşesine gönderi yapan KUUP,  global bir marka olma yolunda herkesi selamlıyor.