GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Kasım 2021 Pazartesi 00:02

İzmirli vekiller sosyal medyada kapıştı!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medyada tartıştı. Kılıçdaroğlu'nun TSK tezkeresi hakkında yaptığı açıklamalar üzerine başlayan tartışmada Dervişoğlu, Özalan'a, "Tartışmalı bir ofsayt kararı olursa danışırız sana... Anlamadığın işler karışma!" dedi.

EGEDESONSÖZ-  İYİ Partilili Müsavat Dervişoğlu ile AK Partili Alpay Özalan sosyal medyada birbirine girdi. Birbirine sert ifadeler kullanan vekiller arasında karşılıklı söz düellosu kullanıcılar tarafından da binlerce etkileşim aldı.

İYİ Parti'liMüsavat Dervişoğlu'nun bir televizyon kanalında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK'ya sınırötesi operasyon tezkeresi hakkında yaptığı açıklamaya verdiği yanıtı paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "İyi Partili Müsavat Dervişoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu için "Akıldan vareste." ifadesini kullandı. İttifakınızı yöneten kişi akıldan vareste ise siz ne oluyorsunuz? İttifakı sürdürüp danışıklı dövüşle milleti aldatamazsınız." dedi.

Buna yanıt veren Dervişoğlu, "Tartışmalı bir ofsayt kararı olursa danışırız sana... Anlamadığın işler karışma!" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından Özalan, "İyi Parti Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, gelen tepkilerden korkup hesabını kapatmış. Arkadan atıp tutuyor. Madem ofsayta meraklısınız, söyleyeyim. Şehidin bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ı koruyarak ofsayta düştünüz. Partiniz de rezil bir duruma düştü. Millet hesabını soracak!" mesajını paylaştı.

Bu kez Dervişoğlu ise, "Milletvekili kimliğinden ötürü paylaşımlarımı kendi twitlerini alıntılayarak yaptığım Alpay Özalan beni yine anlayamamış :)) Kimlikleri gayri muayyen trolleri ile bir işimiz yok. Kendisi bir takip isteği göndersin, kabul edeyim de merakını gidermiş olalım" dedi.

Özalan ise Dervişoğlu’na verdiği yanıtında Lütfü Türkkan hatırlatması yaptı ve “Hâlâ top çeviriyorsun. Şehidin bacısına küfreden Lütfü hâlâ İyi Parti Milletvekili. Sadece göstermelik bir görev değişikliği yaptınız ve onu korudunuz. Partinizin şerefi ve haysiyeti bu kadar mı? Milletle alay etmeyin! Maaşlarınızı Lütfü mü veriyor” dedi.

Bu yanıa sert çıkan İYİ Partili Dervişoğlu, "Şu seviyeye bakın Allah aşkına. Sadece sana değil, sana sıfat verenlere de acıyorum çünkü bedelini onlar ödeteceğim" ifadelerini kullandı.