GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Mart 2022 Salı 21:54

İzmirli vekiller el ele... 'Düşman çatlattılar!'

Muhalefette yer alan 6 partinin ortak düzenlediği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, toplantısının ardından İzmirli milletvekilleri olan Tuncay Özkan ile Müsavat Dervişoğlu arasında tartışma çıktığı iddia edilmişti. Özkan, Dervişoğlu ile sarıldığı fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşarak “ Düşman çatlattık. Dostlara selam olsun. Bu arada saçlar beyazlamış, ne gam. İnancımız taptaze” dedi.

EGEDESONSÖZ - Muhalefette yer alan 6 siyasi parti 28 Şubat günü gerçekleştirdikleri toplantıda Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem metnine imza attı. Metinde; Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nin genel başkanlarının imzaları bulunuyor.

Gerçekleşen toplantının ardından bazı basın yayın organlarında CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu arasında protokol kaynaklı tartışma çıktığı iddia edilmişti.

İddiaların ardından, CHP’li Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi. Özkan, Dervişoğlu ile sarıldığı fotoğrafı paylaşarak, “Düşman çatlattık. Dostlara selam olsun. Bu arada saçlar beyazlamış, ne gam. İnancımız taptaze” ifadelerini kullandı.