GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
2 Haziran 2017 Cuma 22:05

İzmirli turizmciden şehitler için büyük vefa: Ücretsiz ağırlayacak

Çeşme'deki Altınyaz Oteli'nin sahibi Atilla Erdaş, 5 Haziran tarihinde, otelinde, şehit ailelerini ücretsiz olarak ağırlayacağını açıkladı. 

Atilla Erdaş, otellerinin kuruluşunun yirminci yılı nedeniyle, 5 Haziran tarihinde, bir gece, şehit ailelerini ücretsiz olarak ağırlayacağını belirterek, kararını otelinin facebook sayfasında da yazdığını söyledi.  

20 yıl önce Almanya'dan gelerek oteli açtığını belirten Erdaş, "Otelimizin yirminci yılında, bir gece de olsa şehit ailelerimizi otelimizde ağırlayarak, onları mutlu etmek istedim. Hedefimiz her yıl, sezon başı ve sezon sonunda, birer gece şehit ailelerimizi ağırlayarak geleneksel hale getirmek. İnşallah diğer otellere de örnek oluruz.

Geçen sene de böyle bir projemiz vardı. Ama yanlış anlaşılma olmasın diye uygulayamamıştık. Bu sene gerçekleştireceğiz. Şehit ailesi olduklarına dair belgeleri varmış. Onları bize beyan edecekler. Misafir edeceğimiz kişiler, anne, baba, eş, çocuk gibi birinci derece yakınlar olacak. Son dönemlerde şehitler daha da fazlalaştı. Onların ailelerinin acılarını yüreğimizde hissediyoruz. O şehitler sayesinde burada yaşayabiliyoruz. Gönül ister ki, aileleri daha fazla ağırlayabilelim. Maalesef elimizden gelen bu. Otelimizin facebook sayfasında bir duyuru yayınladık. Giderek yayıldı. Birçok kişiye ulaştı. İzmir Şehit Aileleri Derneği de duyurumuzu okumuş. Onlar da duyurmuşlar. Çok sayıda telefon almaya başladık. Şehit ailelerimizin rezervasyon kayıtlarını tutmaya başladık" diye konuştu.