GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Kasım 2023 Cuma 09:28

İzmirli muhtarlardan 'aday' dayanışması!

İzmir’de 17 ilçenin 25 Muhtarlar Derneği Başkanı, Cüneytbey Mahallesi Muhtarı İlkay Çiçek’in Menderes Belediye Başkanlığına aday adaylığına destek amacıyla Ankara’ya gitti. Muhtarların temsilcisi Sedat Erşahin, İzmirli 1293 muhtar adına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, “İlkay muhtarımızın yanındayız” mesajı verdi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Menderes’in Cüneytbey mahallesi muhtarı seçilen İlkay Çiçek, CHP’den Menderes Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Çiçek’e en büyük destek, muhtar arkadaşlarından geldi. 17 ilçeden 25 Muhtarlar Derneği başkanı, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette muhtarların sözcüsü Sedat Erşahin, Kılıçdaroğlu’na, İlkay Çiçek’in Menderes Belediye Başkan aday adayı olduğunu, 1293 muhtarla birlikte Çiçek’i desteklediklerini, onun yanında olduklarını ifade etti.  Kılıçdaroğlu’da “hayırlı olsun” yanıtını verdi.

MUHTARLAR: İLKAY MUHTARIMIZIN YANINDAYIZ
İzmirli muhtarlar, Ankara’da hep birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Ata’nın huzuruna çıkan muhtarlar, TBMM’de İzmir milletvekillerini ziyaret ettikten sonra Meclis’te, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Buca, Karabağlar, Konak, Menderes, Gaziemir, Beydağ, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Çiğli, Menemen, Bayraklı, Tire, Torbalı, Bayındır, Bornova ve Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanları, tesadüfen Meclis’te bulunan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Aslanoğlu, muhtarlardan ilçe başkanı seçilenler olduğunu, İlkay Çiçek’in de Menderes için belediye başkan aday adayı olduğunu anlattı. Muhtarların sözcüsü Sedat Erşahin, Kılıçdaroğlu’na,  muhtarlar olarak İlkay Çiçek’in yanında olduklarını, onu desteklediklerini, Muhtar İlkay Çiçek’in belediye başkanı olarak da Menderes’e çok büyük hizmetler edeceğine inandıklarını söyledi. Muhtarları dinleyen Kılıçdaroğlu, Çiçek’i bu kararından dolayı kutladı, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini ileten Menderes Cüneytbey Mahallesi Muhtarı İlkay Çiçek, muhtar olarak yaptığı hizmetleri anlatan bir dosya sundu. Çiçek, “Menderes’in geleceğine katkı koymak için aday adayı oldum. Benden desteklerini esirgemeyen muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.