GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Ocak 2024 Perşembe 16:01

İzmirli moto kurye direnemedi... Üç çocuk yetim kaldı

5 ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alınan moto kurye Volkan Karaçık yaşamını yitirdi. Karaçık, 3 çocuk babası idi. 

Metehan UD / EGEDESONSÖZ – Moto kuryelerin hayatını kaybettiği kazalara her gün bir yenisi daha ekleniyor.  Kimi zaman sipariş yetiştirme baskısı, kimi zaman olumsuz hava koşullarının ve kimi zaman da kendilerini dikkate almayan şoförlerin kurbanı olan moto kurye ölümlerine dün İzmir’de biri daha eklendi.

Bornova Ersoy Caddesi'nde 7 Ağustos 2023 tarihinde trafik kazası geçiren Volkan Karaçık isimli moto kurye ağır bir şekilde yaralanmıştı. 

Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Volkan Karaçık yaklaşık 5 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. 

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Ancak Karaçık’ın bedeni daha fazla dayanamadı ve yaşam savaşını kaybetti. Karaçık, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.



SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Karaçık, bugün Bornova Merkezde Hüseyin İsa Bey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Karaçık’ın cenaze namazına ailesinin ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda moto kurye de katıldı. 

35 yaşındaki Karaçık evli ve 3 kız çocuğu babası idi.

Öte yandan kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KARAÇIK'IN EŞİ: GERİYE 3 ÇOCUKLA KALDIM
DHA'ya konuşan Volkan Karaçık'ın eşi Fatma Karaçık (32), "Çok üzgünüz. Eşimi kaybettim. Bugün meslektaşlarının da katılımıyla son yolculuğuna uğurladık. Çok canım acıyor. Canımdan çok sevdiğim eşimi yitirdim ondan geriye 3 çocukla kaldım" dedi.