GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
11 Ocak 2018 Perşembe 12:40

İzmirli mobilyacılar yeniden 'Zigoncu' dedi!

İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. 1650 üyesi olan ve 803 oyun kullanıldığı oda seçiminde seçimde mevcut başkan 'Zigoncu' lakaplı Hasan Özkoparan güven tazeledi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası, bugün yeni başkanını seçmek için olağan genel kurula gitti. ‘Zigoncu’ lakaplı Mevcut Başkan Hasan Özkoparan’a karşı Mustafa Kara, Atıf Yılmaz ve İbrahim Özalp başkan olmak için yarıştı.

Oylamanın ardından ise sonuçlar belli oldu. Sonuçlara göre adaylardan mevcut Oda Başkanı Hasan Özkoparan güven tazeledi. Oylama sonucunda Tozkoparan 501 oy ile başkan seçildi.

GERGİNLİK ÇIKTI
Şirinyer Belediye Düğün Salonu'nda yapılan seçim sırasında ise gergin anlar yaşandı. İddiaya göre Mevcut Oda Başkanı Hasan Özkoparan ve ekibinin beyaz listesine oy istediği savıyla odanın eğitim danışmanı Zafer Koç saldırıya uğradı. Saldırının ardından Koç’a sağlık ekipleri müdahele etti. Darp girişiminin ardından yaşanan gerginlik nedeniyle oy verme işlemine ara verilerek oy kullanan üyeler bir süre salonun dışına çıkarıldı. Gerginliğin yatışmasının ardından üyeler oy kullanmak üzere yeniden salona alındı.