GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Kasım 2023 Perşembe 12:35

İzmirli markası New York raflarında!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küçük üretici ile Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları ile kurulan İzmirli markasının dünyaya açıldığını duyurdu. ABD’nin New York kentinde bulunan bir marketten fotoğraf paylaşan Soyer, duyduğu mutluluğu ‘Yakında tüm Amerika’da yüzlerce markette olacağız’ ifadeleri ile sosyal medya hesabından paylaştı.
EGEDESONSÖZ – İzmir’de geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük üreticiye hayat vermek amacıyla hayata geçirilen ‘İzmirli’ markası hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Bayındır’da açılan 100’üncü Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası ile hız kazanan proje kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmirlilere duyduğu mutluluğu paylaştı. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da satışına başlanan İzmirli  markasının büyümesi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Soyer, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

”Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçimizin ve besicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İzmir’deki süt ürünlerimizin Dünya pazarında olması için büyük yatırımlar ve projeler yapıyoruz. Çiftçimizim bin bir emekle ürettiği sütler, fabrikamızda işledikten sonra, İzmirli markasıyla New York’taki marketlerde yerini almaya başladı. Yakında tüm Amerika’da yüzlerce markette olacağız”