GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
24 Temmuz 2017 Pazartesi 14:24

İzmirli genç arkasında dram bıraktı: Askere gitmek için...

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden motosikletli İnellioğlu’nun geçtiğimiz yıl askere gidebilmek için midesini küçülttüğü öğrenildi. İnellioğlu ayrıca acemi birliği görev yeri olan Narlıdere’deki birliğine teslim olmasına sayılı günler kala hayatını kaybetti.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - İzmir- Çeşme karayolunun Barbaros Mahallesi, Tepe Kahve mevkisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Karşıyakalı Arda İnellioğlu’nun hikayesi yürek burktu.

Kullandığı motosikletten düşen 26 yaşındaki Arda İnellioğlu arkadan gelen kamyonet çarpması sonrasında ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Yazdığı kitaplarla çevresindekiler tarafından çok yönlü olarak nitelendirilen İnellioğlu’nun geçtiğimiz yıl fazla kilolardan kurtulmak ve askere gitmek için mide küçültme operasyonuna girdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta açıklanan celp dönemlerinde acemi birliğindeki görev yerinin İzmir’in Narlıdere İlçesi olmasından dolayı çok mutlu olan İnellioğlu teslim olmasına sayılı günler kala hayata veda etti.