GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
24 Mayıs 2024 Cuma 10:55

İzmirli gazeteci Reşat Yörük'ten 'umut'a imza

Gazeteci Reşat Yörük, lösemi hastası çocukların ve ailelerinin yaşam öykülerinden kesitlerin yer aldığı “Umut Topla Benim İçin” adlı beşinci kitabını, okurları için imzaladı. Yörük, kitabın telif haklarını KİTVAK’a bağışladı

EGEDESONSÖZ - İzmirli gazeteci Reşat Yörük’ün beşinci kitabı “Umut Topla Benim İçin” raflarda yerini aldı. 13,5 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun basın danışmanlığını yapan Reşat Yörük, kanser tedavisinde çoğu mutlu sonla biten umut yolculuklarıyla  yardımlaşmanın, paylaşmanın ve yorulmadan koşmanın sembolü olan güzel yürekli insanların anlatıldığı “Umut topla benim için” adlı kitabının imza gününde okurlarıyla, sevenleriyle buluştu.  Yörük, Varyant Yayınları tarafından yayımlanan kitabını, Yakın Kitabevi’ndeki imza gününde okurları için imzaladı. Lösemi hastası çocuklara ve ailelerine destek olmak, onların daha iyi koşullarda tedavi edilerek iyileşmelerini sağlayabilmek amacıyla kurulan iyilik hareketi Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın (KİTVAK) öyküsüne de yer verilen kitabın telif hakları, KİTVAK’a bağışlandı. Reşat Yörük’ün imza gününe çok sayıda iş insanı, gazeteci, siyasetçi ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

“Umut Topla Benim İçin”, Sürekli Basın Kartı sahibi İzmirli bir gazeteci olan Reşat Yörük’ün “Mustafa Kemal’in Çiftçileriyiz”, “Aziz”, “SatıyoruumSaaattım” ve “Selçuk Bey” adlı kitaplarından sonra yayımlanan 5. eseri oldu.