GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Aralık 2018 Cuma 08:38

İzmirli Ahmet Amca’nın hayali gerçek oldu: Tek isteği Erdoğan'a dokunmaktı

İzmir’in Bayındır İlçesi’nde yaşayan 77 yaşındaki Ahmet Güven’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme hayali gerçekleşti. Erdoğan’a sarılan ve duygularını ifade eden Güven’i uzun süre ağladı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Bayındır İlçesi Zeytinova Mahallesi’nde yaşayan 77 yaşındaki Ahmet Güven ilçeyi ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın yanına gitti. Hafta sonu ilçede program yapan Milletvekili Dağ’ı camide namaz çıkışında gören Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Dağ’a, “Ümmetin lideri, Türkiye’nin geleceğinin teminatı cumhurbaşkanımızı görmek, ona dokunmak ve sarılarak koklamak istiyorum” diyen Güven’in hayali gerçekleşti. AK Parti grup toplantısında Güven ile Erdoğan’ı buluşturan Milletvekili Dağ, buluşmaya eşlik etti. İzmir’den Ankara’ya götürülen Güven, buluşmada gözyaşlarını tutamadı. Erdoğan, kendisine görmek için gelen Güven’in sağlığını ve hatırını sordu.

Buluşmaya ait fotoğrafları paylaşan Milletvekili Dağ, “Geçtiğimiz hafta Ahmet Amca ile Bayındır’da karşılaşmıştık. Tek isteği Cumhurbaşkanı ile tanışmaktı” ifadelerini kullandı.