GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Eylül 2016 Pazar 09:16

İzmir sularında can pazarı: Tekneler çarpıştı...

Dikili ilçesinde meydana gelen tekne kazasında 4 kişi sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

İzmir'in Dikili ilçesinde meydana gelen tekne kazasında 3 kişi sahil güvenlik ekiplerince kurtarılırken, 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, bir sürat teknesi Bademli köyü açıklarında içerisinde 4 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarptı. Balıkçı teknesinde bulunanlar, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine teknenin batmak çarpma sonucu su aldığını ve batmak üzere olduklarını haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler Muzaffer Özbayrak, Fahri Yeniayvaz, Hüseyin Gazi Kaan Ulusoy'u kıyıya çıkartırken, kayıp İzzet G. isimli şahsın kayıp olduğu bildirildi. 

Sahil güvenlik ekipleri, arkadaşlarının ifadesine göre kıyıya doğru yüzmeye çalıştığı belirtilen E.K. isimli kişiyi bulmak için bölgede helikopterle arama çalışması başlattı. Arama kurtarma çalışmalarında kayıp olan diğer kişi de sağ olarak bulundu. Kazada balıkçı teknesi batarken, kurtulan dört kişi Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan dört kişinin durumunun iyi olduğu ve taburcu oldukları belirtildi.