GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Nisan 2023 Çarşamba 11:42

İzmir siyasetinin bayramlaşma programı belli oldu!

İzmir'de AK Parti, CHP ve İYİ Parti’nin Ramazan Bayramı için bayramlaşma programları belli oldu. MHP İzmir’de ise programın önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Oktay GÜÇTEKİN /EGEDESONSÖZ- İzmir’deki siyasi partilerin Ramazan Bayramı için bayramlaşma programları belli oldu. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin milletvekilleri, il yöneticileri ve partilileriyle bir araya geleceği törenlerin programları şekillendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ise bayramlaşma için her zamanki gibi İzmir Sanat’ta buluşacak. Tören 20 Nisan Perşembe (Arefe) Günü saat 14:00'da gerçekleşecek. İzmir Milletvekilleri, partinin ilçe belediye başkanları ve milletvekili adaylarının da yer alacağı törenin ufak çaplı bir miting havasında gerçekleştirileceği belirtildi.

AK Parti’nin 20 Nisan Perşembe  (Arefe) Günü saat 13:30'da il binasında bayramlaşacağı aktarıldı. Teşkilatın tamamının programa davet edildiği belirtildi.

İYİ Parti’de ise bayramlaşma 20 Nisan (Arefe) Günü saat 10:30’da il binasında olacak. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun ev sahipliğinde ilk kez yapılacak olan bayramlaşma törenine milletvekili adayları da katılacak.

MHP İzmir'de ise bayramlaşma konusunda henüz netlik kazanmadı. Parti içinden edinilen bilgiye göre programın önümüzdeki günler içinde netleşeceği aktarıldı.