GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Ağustos 2016 Cuma 15:24

İzmir şehidini uğurladı: Yürek yakan kare!

İstanbul’daki kazada alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehir düşen Er Göktaş sonsuzluğa uğurlandı. Cenazede şehidin annesi Necla Göktaş’ın fotoğrafı yürekleri yaktı!

EGEDESONSÖZ – Sahil Güvenlik botunun İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisiyle çarpıştığı kazandan İzmir’e de ateş düşmüştü! 

Botta şehit olan 3 askerden biri olan Er Sinan Göktaş bugün son yolculuğuna uğurlandı. 

Şehir Er Göktaş’ın cenaze namazı öğle namazına müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde kılındı. Cenaze namazına şehidin ailesinin yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti, CHP ve MHP İzmir Milletvekilleri, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, ve binlerce İzmirli katıldı. 

Şehit Er Göktaş’ın naaşı namazın ardından Kadifekale Şehitliği’ne defnedildi. 

YÜREK YAKAN KARE: VATAN BU AYAKLAR ÜZERİNDE DURUYOR! 
Öte yandan Göktaş’ın cenazesine katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın paylaştığı bir fotoğraflar yürekleri dağladı. 

Hayat arkadaşı Ali Göktaş’ı geride kalan Aralık ayında kalp krizi sonucu kaybeden şehidin annesi Necla Göktaş 9 evladıyla birlikte katıldığı cenazede üzüntüden kahrolurken, ayağındaki delik çorap ve terlikler dikkat çekti. 

CHP İzmir Milletvekili Balbay o fotoğrafı, “Şehit Er'in annesi Zehra Göktaş delik #çorap ve terlikle cenazeye geldi. Vatan bu ayaklar ve yürekler üstünde duruyor” mesajıyla paylaştı.