GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Mart 2024 Çarşamba 18:59

İzmir mitinglerinin Z Raporu, öne çıkanlar… ‘Mal varlığı belediye kapısına asılacak’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’in 5 ilçesinde düzenlenen halk buluşmalarında belediye başkan adaylarına mal varlığı konusunda verdiği talimat ön plana çıktı. Özel, belediye başkan adaylarının seçimi kazanmasının ardından devir-teslim töreni öncesinde mal varlıklarını belediyenin giriş kapısına asacaklarının talimatını verdi. Özel ayrıca belediye başkanlarının her yıl mal varlıklarını açıklayacaklarını da söyleyerek “Bizim başkanlarımıza güvenimiz tam, onların kendilerine güveni tam. Biz birileri gibi belediye başkanlığı yapıp zenginleşmeyeceğiz!" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı ilçelerinde düzenlediği Halk Buluşmaları’nda önemli mesajlar verdi.

Özel’in mesajlarında öne çıkan nokta ise belediye başkan adaylarının mal varlığı konusunda verdiği talimat oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mal varlığını duyurmasının ardından bazı belediye başkan adayları da mal varlıklarını kamuoyuna duyurdu.

Genel Başkan Özgür Özel ise mal varlıklarının açıklanması konusunu daha geniş bir çerçevede talimatlandırdı.

Özel, "Tüm CHP'li belediye başkanları göreve girerken mal varlığını belediyenin kapısına asacaklar. Her sene asacaklar. Bizim başkanlarımıza güvenimiz tam, onların kendilerine güveni tam. Biz birileri gibi belediye başkanlığı yapıp zenginleşmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Özel ayrıca 5 ilçede düzenlenen programlarda AK Parti’yi hem ekonomi politikaları hem de güncel siyasal konular üzerinden hedef aldı. Özel’in programlarda kullandığı en çarpıcı cümle ise “Bu güzel memleketi 100 yıl önce bu partinin kurucusu kurtardı, yine kurtaracağız, yine demokrasiyi kuracağız” oldu.

Mitingler için ise tüm detaylar ekte...

-ÖZEL, ÖDEMİŞ’TE İKTİDARA YÜKLENDİ: 300 BOYOZU ERDOĞAN ALDI!

-ÖZEL’DEN TİRE'DE TÜM ADAYLARA TALİMAT: MAL VARLIĞI KAPIYA ASILACAK!

-ÖZEL'DEN BAYINDIR MESAJLARI: 5'Lİ ÇETEYE, YANDAŞLARA PARA VAR, ÇİFTÇİYE YOK!

-ÖZEL’DEN MENDERES'TE MESAJLAR: 100 YIL ÖNCE MEMLEKETİ KURTARDIK, YİNE KURTARACAĞIZ!

-ÖZEL, TORBALI’DA ERDOĞAN’I HEDEF ALDI: MİLLETİN DERDİ DEM DEĞİL ZAM!

-CHP LİDERİ ÖZEL: AYRANCILAR'A VERİLEN SÖZLER TUTULMAMIŞ!