GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Temmuz 2023 Cumartesi 12:55

İzmir'in göbeğinde narko-terör!

Uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının yoğun olduğu Yenişehir ve Hilal Mahallesi’nde çılgına dönen torbacılar, önce muhtarların yaptırdığı “Kristale Hayır” pankartını yaktılar, ardından da kendilerine savaş açan vatandaşları tehdit ettiler.

İzmir'in gençleri 'kristal' kıskacında... Annesini, babasını kardeşlerini döven de var, kendi evini soyan da. Roman yurttaşların yaşadığı Hilal ve Yenişehir Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen gençleri kurtarmak için savaş açan ve Emniyet Müdürü ve Narkotik Şube müdürlüğü yetkililerinden yardım talep eden semt muhtarları zehir tacirlerinin kıskacında.

PANKART YAKTILAR
Muhtar Süleyman Pekgöçen kristal zehir tacirlerinin kendilerini tehdit ettiğini ve muhtarlık binasının kundaklamakla korku verdiklerini söyledi.

Pekgöçen "İlk önce 'Kristale hayır' pankartını yaktılar, sonra muhtarlara gözdağı vermeye çalışıyorlar. Ama korkmuyoruz bu işi kökünden kazıyacağız. Kristale savaşa devam, gençlerimizi çocuklarımızı ölüm pahasına bu illetten uzak tutacağız. Uyuşturucu madde satışını ve kullanımını önlemek adına gerekirse sabaha kadar mahallede nöbet tutacağız mahalle olarak uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlıyız, burada uyuşturucu sattırmayacağız. Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne'nin dediği gibi uyuşturucu ili anılan semtimizde uyuşturucunun kökünü birlikte kazıyacağız" açıklamasında bulundu.

Muhtar Süleyman Pekgöçen konuşmasına şu şekilde devam etti: 'Bize ayar vermeye çalışıyorlar. Muhtarlığı kundaklarız diye mesaj yolluyorlar. Ama asla ölmek var dönmek yok bu illetten mahalleyi temizleyeceğiz" (Yeni Asır)