GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
6 Ağustos 2017 Pazar 15:54

İzmir'i serinleten haber: Yangın kontrol altına alındı!

İzmir bir kez daha yangın kâbusuyla baş başa. Çandarlı Cennet Tepesi bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın büyük uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları ise sürdürülüyor.

EGEDESONSÖZ - İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Mahallesi Cennettepe bölgesinde meydana gelen yangına itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Öğlen saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangının hızla yayılmasından dolayı bölgedeki birçok yerleşim yerinde önlem alındı. Yangın bölgesinde bulunan bir benzinlik de boşaltıldı. Yerleşim alanlarına yakın olan yangın ilçede büyük panik yarattı. Çandarlı sahilinde denize giren birçok vatandaş da deniz keyfini yarıda bırakarak sahili terk etti.

YAKIN BÖLGEDE 2’İNCİ YANGIN!
Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede yangına müdahale bütün hızı ile devam ederken şehir merkezine yakın bir bölgede çıkan bir diğer yangın ise yürekleri ağza getirdi.  Çandarlı’yı duman altında bırakan her iki yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Yaklaşık 6 saat süren yangın büyük uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı. Byük oranda zarar gören alanın soğutma çalışmaları ise sürdürülüyor.