GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Ağustos 2023 Cumartesi 09:14

İzmir destek yağmuruna tutmuştu… ‘O Ses Türkiye’ finalisti CHP’den başkan adayı!

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini 58 ay sürdüren Çağlayan Bilgen’in yeniden aday olmadığı kongrede, 2022 yılının “O Ses Türkiye” yarışmasında finalist olan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Devrim Seyrek ile Büyükşehir çalışanı Vural Gezer yarışacak.  

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - CHP İzmir’de ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Güzelbahçe’de yeni İlçe Başkanı, yarın (13 Ağustos Pazar) yapılacak kongrede belli olacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da başlayacak kongrede iki aday başkanlık için yarışacak.

BAŞKAN İNCE, SİYASETTE DE DEVRİM SEYREK’İ DESTEKLİYOR
Yaklaşık beş yıldır, 58 aydır CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak görev yapan Çağlayan Bilgen, yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından, iki isim, ilçe başkanlığına talip oldu. Adaylardan birisi, 2022 yılının “O Ses Türkiye” finalisti şarkıcı Devrim Seyrek… Genç sanatçının aynı zamanda Güzelbahçe belediyesinde görev yaptığı öğrenildi. Diğer isim ise daha önceki yıllarda Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan, şu anda ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri biriminde görevli Vural Gezer… Üniversitede yerel yönetimler okuyan Gezer, uzun yıllar Güzelbahçe'de Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve örgütten sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

“O Ses Türkiye” finalinde Devrim Seyrek’i desteklemek için Güzelbahçe’yi ayağa kaldıran, hatta yarışmanın finaline giden Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin, "O Ses Türkiye" yarışmasının yıldızını,  siyasette de desteklediği öğrenildi. Vural Gezer’in de İnce-Gezer dostluğuna rağmen seçime iddialı hazırlandığı ifade edildi. Örgütte uzun yıllardır görev yapan Vural Gezer'in de parti tabanında karşılığı olduğu konuşuluyor