GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Haziran 2017 Pazartesi 17:42

İzmir’deki deprem sonrası skandal paylaşım

Vatandaşları sokağa döken depremin ardından sosyal medyadan skandal bir paylaşımda bulunan Sezen Bakır isimli kullanıcı tepki büyük olunca hesabını kapattı.

İzmir’de Karaburun açıklarında meydana gelen 6.3 şiddetindeki depremin ardından sosyal medyada bir kullanıcının paylaşımı dehşete düşürdü. Uzmanların 2 atom bombası gücünde dediği deprem ile ilgili “Değil 6.3 şiddetinde deprem, ister İzmir yıkılsın, yinede Ramazandı oruçtu demezler. #deprem #gavurizmir” paylaşımında bulundu. Sezen Bakır isimli kullanıcının paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı. Halka karşı nefret suçu işlemektedir. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.”, “Bu nefret suçudur ve iğrenç bir davranıştır.” “Nefrete değil birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var”  gibi yorumlar ile sosyal medyadan tepki gösterildi.

HESABI KAPATTI

Yaptığı paylaşım ile skandala imza atan @SezenBakir isimli kullanıcı sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı. Sosyal medya kullanıcıları yorumlarında hesap sahibinin bulunarak yargılanmasını istedi.