GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:20

İzmir’de yüzyılın vurgununda söz patronda: Çok sevdiğiniz paralarınızı göndereceğim!

Çiğli ilçesinde yüksek getiri vaadiyle vatandaşlardan para toplayıp ortalıktan kaybolduğu iddia edilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı ortaya çıkarak mağdurlara seslendi. Ocakçı, “Çok sevdiğiniz paralarınızı geri göndereceğim” dedi.

Diren ÇELİK / EGEDESONSÖZ - İzmir’in Çiğli ilçesinde  yüksek para getirisi vaadiyle vatandaşları dolandırdığı iddia edilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’ya bir haftadır ulaşılamıyordu.

Holdingin bulunduğu Çiğli'deki binanın da iki aylık kira ve elektrik su borcunun ödenmemesinden dolayı boşaltıldığı ve levhalarının da indirildiği görüldü. Son olarak Ocakçı ortaya çıktı ve mağdurlarla ilgili açıklama yaptı.

Ocakçı şunları söyledi:

‘KAZANDIKÇA GÖNDERECEĞİM’
Gördüğünüz gibi buradayım canlıyım kanlıyım. Sizin beni rahat bırakmamanıza rağmen ben sistemimi kurdum, kuruyorum. Hızlı bir şekilde fon girişini sağlıyorum. Kazandıkça, azar azar hepinize o çok sevdiğiniz paraları göndereceğim. En başında ben hangi noktadaysam, yine hala aynı noktadayım. Canım ciğerim dediğim, kardeşim dediklerimin arkamdan söyledikleri umurumda değil. Herkes haklı. Bu işi yine çözecek olan benim. Sahadayım. Beni muhattap aldığınız gibi her zaman alacaksınız. Hiçbir yere gitmedim. İzmir’e de geleceğim. Merak etmeyin. Paranızı hazırlıyorum.