GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Nisan 2016 Çarşamba 13:07

İzmir’de torun dehşet: Anneannesini hastanelik etti!

İzmir’in Tire İlçesi'nde, anneannesini dövdüğü öne sürülen 25 yaşındaki A.Ö. gözaltına alındı. Hayati tehlikesi bulunan kadın hastanede tedaviye alınırken, adliyeye sevk edilen A.Ö. ise tutuklandı.

Olay, geçen cumartesi gecesi, Duatepe Mahallesi Çeşmealanı Sokak'taki bir konutta yaşandı. Bir kadının dövüldüğü ihbarıyla mahalleye giden polis, 67 yaşındaki R.S.'yi yaralı halde buldu. Kadının, torunu A.Ö. tarafından dövüldüğünü belirleyen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis tarafından çağrılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.S. ise tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. A.Ö. bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ö., tutuklandı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Torununun dövdüğü 67 yaşındaki Rukiye Sezer'in tedavisi sürüyor. Sezer'in yüz ve çenesine yumruk darbesi aldığı öğrenilirken, hastaneye getirildiğinde üzerinden 7 bin lira çıktığı belirtildi. Anneannesini dövdüğü suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklanan A.Ö.'nün babasının yaklaşık 10 yıl önce cinayete kurban gittiği, annesinin ise yaralama suçundan bir süredir cezaevinde olduğu öğrenildi. (dha)