GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Mayıs 2016 Cuma 12:52

İzmir'de tekerler SGK için döndü

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, Sosyal Güvenlik İzmir İl Müdürlüğü, İzmirli bisikletseverlerle vatandaşı bilinçlendirmek amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, sosyal güvenlik bilincini arttırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Sosyal Güvenlik İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İzmir’deki bisiklet platformlarından Ege Pedal, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Çarşamba Akşamı Bisikletçileri, Gaziemir Aktif Pedal ile Pedal 35’in katıldığı etkinlikte 200’e yakın bisikletçi Üçkuyular’dan Gündoğdu Meydanı’na kadar pedal bastı. Önce (Sosyal) güvenlik, önce bisiklet, önce sağlık…” sloganıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten İzmir SGK İl Müdürü Ekrem Gülcemal, ‘Sosyal güvenlik toplumuzun her kesimini ilgilendiriyor. O nedenle sosyal güvenlik bilincini yerleştirmek önemli. Sosyal Güvenlik etkinlikleri kapsamında bu bilinci yerleştirip  farkındalık yaratmak için böyle bir bisiklet etkinliği düzenledik. Bizi yalnız bırakmayan tüm bisiklet severlere teşekkür ederim’ dedi.

Üzerinde kayıtlı çalışmanın, sosyal güvenliğin ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapılan sloganların yer aldığı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yaptırdığı yelekleri giyen bisikletçilere de yol boyunca vatandaşlar korna çalarak destek verdi.