GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
25 Aralık 2023 Pazartesi 14:46

İzmir'de şiddet her yerde... 20 lira için kadının boğazını sıktı!

İzmir'in Konak ilçesinde taksiye binen bir kadın, iddialara göre; taksiciye 20 TL eksik vermesi sonrasında tartışma yaşandı. Bu esnada taksici kadına araç içerisinde saldırdı. Olayın hemen ardından kadının arkadaşları olay yerine geldi ve taksiciye grup halinde saldırdı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri saldırganları biber gazıyla uzaklaştırdı.

EGEDESONSÖZ – Olay, İzmir'in en işlek noktalarından olan Talatpaşa Caddesi’nde yaşandı.

İddiaya göre; taksiye binen bir kadın parası çıkışmayınca taksiciye 20 TL eksik para verdi. Bunun üzerine taksici ile kadın arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesinin ardından taksici, kadına saldırdı. Taksicinin kadının boğazını sıkması üzerine ortam gerildi.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI
Araçtan inen kadının yanına bu esnada arkadaşları geldi. Arkadaşlarının olay yerine gelmesinin ardından, kadının arkadaşları taksiciye saldırdı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri saldıranları sakinleştirmeye çalıştı. Kalabalık bir grup halinde saldırı olmasının ardından taksici arabaya sığınıp kapıları kilitledi.

Emniyet güçlerinin ikazına rağmen saldırganlar sakinleşmeyince polis biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Biber gazının ardından sakinleşen saldırganların kimisi arka sokaklara kaçtı.